Доставка

Доставка от магазин Ongo & Bongo

www.OngoAndBongo.com, приема Вашите online поръчки денонощно 7 дни в седмицата. Пратките се изпращат в делнични дни от 09:00 до 18:00 ч, а поръчки получени в петък след 15.00 часа, събота и неделя се изпълняват в първия работен ден на следващата седмица. Доставките на поръчки се приемат от всяка точка на страната.

Доставка
След приемане и уточняване на поръчката, тя се обработва и изпраща на посочения от Вас адрес по куриерска фирма. Ако сте избрали опцията „Разплащане при доставка” заплащате сумата на продукта след легитимация и получаване на екземпляр от вашата заявка, която вече сте получили по електронната си поща, фактура или касов бон.

Цена на доставката
Доствака на покупки над 49 лева с ДДС е безплатна!
Доставка на покупки под 49 лева с ДДС е фиксирана: 4.50 лв. 

Срок на доставка
Срокът за доставка е между 1 и 5 работни дни, в зависимост от вида, наличността на стоката и мястото до което трябва да се достави. Поръчки се изпълняват в делнични дни от 09:00 до 18:00 ч, а поръчки получени петък след 15.00 часа, събота и неделя се изпълняват в първия работен ден на следващата седмица.

Гаранция и връщане на стока
Ако по някаква причина не сте удоволетворени от получената стока, според чл. 55, ал.1 от ЗЗП може да я върнете в 14 дневен срок от датата на получаването, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена и без да е ползвана. Изключения от това правило са регламентирани в чл.55, ал.2 от ЗЗД.

Връщането на суми се извършват в 7 дневен срок след връщането на пратката (до офис на Спиди или Еконт). Връщането се извършва единствено по банков път след предоставяне на IBAN от страна на клиента.